Chakra Yoga

Centrum Meditatieve Ontspanning

Meditatie verdieping retraites: kijk ook op : www.meditatie-retraite.nl

Aanmelden via contact

Geschikt voor iedereen met enige ervaring met mediteren


Interne, meerdaagse winter retraite in december 2018:


Van vrijdag 21 december aanvang 15.00 uur - eindigt zondag 23 december 14.00 uur, na de lunch, wordt er een retraite aangeboden o.l.v. Hilda Postema.  De retraite wordt gehouden op het Centrum voor Meditatieve Ontspanning te Lelystad.

In de ochtend, namiddag en avond is er een gezamenlijk programma. Na de lunch, tot 16.30 is er vrije tijd. Lekker lezen in de bibliotheek, wandelen of een ayur vedische massage boeken................de keuze is aan jou. 

Het gezamenlijke programma bestaat uit verschillende, afwisselende onderdelen. Naast het gezamenlijke mediteren, wordt er Prana Yoga aangeboden. Dit is een zeer vitaliserende vorm van yoga. Je beoefent verschillende pranayama's, yogische vormen van ademen. Dit onderdeel is voor iedereen te volgen, en wordt goed begeleid. De uitwerking van deze beoefening is opvallend, je krijgt er veel energie van, en ruimt vermoeidheid, stress en emoties op.

Een ander onderdeel van het programma is een wellness sessie waarbij je een gember pakking krijgt. Een heerlijke avond sessie met easy mindfull yoga, voetmassage met lavendel olie en hotstones, en een gember pakking. Een gember pakking stimuleert de lever en nieren om afval stoffen af te voeren. Terwijl je dit in laat werken luister je naar de helende klankschalen.Ook de maaltijden zijn een feestje, cursisten geven altijd aan zo aangenaam verrast te zijn door de vegetarische maaltijden van Pieter, onze kok. Geserveerd in de gezellige eetzaal met de houtkachel aan...........Bijdrage: €350 op basis van vol pension en een eenpersoonskamer. Wil je op een tweepersoonskamer, dan geldt er een korting van €50 op het cursus bedrag. Aanmelden via contact.Hilda Postema heeft een jarenlange ervaring met het begeleiden van retraites. De locatie van de retraites verschilt, en wordt aangegeven op de website www.meditatie-retraite.nl